سهند درب

تولید کننده انواه درب ضد سرقت ، درب اتاقی ، درب ضد حریق و درب لابی و ویلایی

سهند درب

تولید کننده انواه درب ضد سرقت ، درب اتاقی ، درب ضد حریق و درب لابی و ویلایی

تعمیر، تنظیم درب های ضد سرقت


لولا، دستگیره، قفل و غیره از جمله مهم ترین اجزای درب های ضد سرقت هستند که ممکن است پس از مدتی نیاز به تنظیم داشته باشند. انجام تعمیرات جزئی و تنظیم اجزای مختلف علاوه بر تنظیم به موقع درب های ضد سرقت، تاثیر مستقیمی بر عملکرد این محصول و کیفیت و دوام آن دارد. به همین دلیل یکی از خدمات ارزنده ای که شرکت های تولید کننده انواع درب های ضد سرقت فلزی و چوبی به عنوان خدمات پس از فروش به مشتریان خود ارائه می کنند؛ خدمات تعمیر، تنظیم و تنظیم درب های ضد سرقت. برای آشنایی بیشتر با این سرویس ویژه تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.


بهترین زمان برای تنظیم درب ضد سرقت
در صورت مشاهده موارد زیر، برای تنظیم درب ضد سرقت حتما با سازنده تماس بگیرید:

خرابی و خرابی قفل.
یافتن نقص فنی در عملکرد لوازم جانبی
لولا را بشکنید
مغز قفل شکسته است.
هنگام باز و بسته کردن در به زمین برخورد کرد
نارسایی چشمی
مشکل در عملکرد دسته.
 

تنظیم درب ضد سرقت
علاوه بر مواردی مانند شکستگی قفل و شکستگی لولا که در قسمت قبل به عنوان دلایل لزوم تنظیم درب های ضد سرقت ذکر شد. گاهی اوقات ایجاد سر و صدا هنگام باز و بسته کردن در و آسیب دیدن روکش نیز باعث می شود تا محصول به تعمیر، تنظیم و تنظیم خدمات ضد سرقت درب بپردازد.

اما قبل از ارائه توضیحات بیشتر در مورد این سرویس، باید بدانید که منظور از مقررات چیست؟ عملیاتی که طی آن چندین قسمت مختلف که نقش مهمی در عملکرد درب دارند تنظیم نامیده می شوند. آنها برای عملکرد مناسب در کنار هم قرار می گیرند و یک ساختار دقیق را تشکیل می دهند.

لولا مهمترین جزء درب ضد سرقت به عنوان نمونه، درب ضد سرقت تمام پانل رویه فلزی DF.12   است که نیاز به تنظیم دارد. لولا با ویژگی های سنگین؛ در را نگه دارید و آن را در چارچوب نگه دارید. برای نصب هر درب باید از مدل لولا و تعداد مناسب آن استفاده کرد.
  
یک تعمیرکار ماهر علاوه بر آگاهی از نحوه تنظیم درب ضد سرقت، می داند که از چند لولا و فاصله نصب و تنظیم مجدد درب استفاده کند.

یکی از رایج ترین مشکلاتی که مشتریان برای رفع سرویس تنظیم درب ضد سرقت نیاز دارند؛ رفع صدای جیر جیر هنگام بستن در. این کار تخصصی باید زیر نظر تکنسین تعمیر انجام شود تا عملکرد درب به حالت عادی بازگردد.

در فرآیند تنظیم درب ضد سرقت علاوه بر رفع عیوب ظاهری و فنی، عملکرد سایر قطعات مانند قفل و دستگیره نیز بررسی می شود تا در صورت نیاز ایرادات احتمالی آنها اصلاح شود. درب پس از طی مراحل تنظیم باید روغن کاری شود.

    تعمیر درب ضد سرقت
ساختار پیچیده درب های ضد سرقت باعث می شود که در هنگام خرابی درب مشکل ایجاد شود. برای رفع آن حتما به یک متخصص در این زمینه نیاز دارید. در حین بازرسی عملکرد کلی درب، اگر قسمت شکسته ای پیدا شود؛ باید تعمیر یا تعویض شود.

به عنوان مثال، قفل های نصب شده بر روی درب های ضد سرقت; آنها عملکرد و مکانیسم پیچیده تری نسبت به قفل های ساده دارند. قطع شدن کارایی هر یک از قطعات و قطعات داخلی این قسمت ممکن است ایمنی درب را به خطر بیندازد. کلید یکی از مهم ترین اجزای داخلی قفل است که در صورت بروز مشکل; با تعویض درست می شود.

علاوه بر تعمیر و تعویض قطعات، اقداماتی مانند روغن کاری لولاها نیز می تواند به تعمیرکار در فرآیند تنظیم درب ضد سرقت کمک کند.

با انجام این کار ساده و بدون نیاز به تعویض لولا می توان مشکل صدای درب هنگام باز و بسته شدن را حل کرد. البته روانکاری ساده ترین کاری است که نصابان متخصص هنگام تنظیم درب ضد سرقت انجام می دهند.

بنابراین به افرادی که فقط برای رفع این صدا نیاز به استفاده از این سرویس دارند، توصیه می شود ابتدا لولاها را روغن کاری کنند و در صورت رفع نشدن مشکل؛ با بخش خدمات پس از فروش سازنده تماس بگیرید. در این مواقع ممکن است مشکل فنی دیگری در عملکرد درب وجود داشته باشد که رفع آن نیاز به بررسی کارشناسی دارد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد